Nerandate reikiamos įrangos?
Susisiekite
ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
Kontaktai
Prisijungimas
Krepšelis
0
|
0,00 €
LT
/
EN
Meniu
Pagalba
Vilnius
+370 5 2053035
Kaunas
+370 37 280898
Klaipėda
+370 698 34686
AUDORES RESTORANŲ ĮRANGA
Restoranų įranga
Šaldymo įranga
Maisto paruošimo įranga
Kepimo įranga
Maisto šildymo įranga
Indų plovimo įranga
Baro įranga
Picerijų įranga
Lauko prekybos įranga
Kebabinių įranga
Maisto laikymo ir gabenimo įranga
Virtuvės reikmenys
Nerūdijančio plieno gaminiai
Paslaugos
Virtuvės projektavimas
Nerūdijančio plieno gaminiai
Servisas
Mūsų projektai
Specialūs pasiūlymai
Restoranų įranga
Šaldymo įranga
Maisto paruošimo įranga
Kepimo įranga
Maisto šildymo įranga
Indų plovimo įranga
Baro įranga
Picerijų įranga
Lauko prekybos įranga
Kebabinių įranga
Maisto laikymo ir gabenimo įranga
Virtuvės reikmenys
Nerūdijančio plieno gaminiai
Paslaugos
Virtuvės projektavimas
Nerūdijančio plieno gaminiai
Servisas
Informacija
Apie mus
Apsipirkimo gidas
Karjera
Straipsniai
AUDORES pataria
Mūsų projektai
Specialūs pasiūlymai
LT
/
EN
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
Straipsniai
Pristatysite maistą į namus? Pasirūpinkite tinkama maisto gabenimo įranga
2021-01-10
Maisto pristatymas į namus dabar aktualus beveik visoms maisto gamybos ir klientų aptarnavimo įmonėms...
Kaip restoranai ir kavinės išgyvena Covid-19 pandemiją Lietuvoje
2020-12-20
Antroji koronaviruso pandemijos banga Lietuvoje įgauna tragiškus mastus. Per dieną miršta 10-20 žmonių, uždaromi verslai...
Food truck‘ų verslo sėkmė – kruopščiai paruoštas planas ir profesionali įranga
2020-12-12
Jau ne vieną dešimtmetį pasaulyje gyvuojanti vadinamųjų food truck‘ų, arba maisto furgonų, idėja...
Profesionali restoranų įranga – kulinariniams namų šedevrams
2020-11-15
Šiek tiek daugiau nei prieš metus Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai supaprastinus maisto gamybos namuose reikalavimus...
Kepimo plokštumos – funkcionalūs įrenginiai profesionalioms virtuvėms
2020-11-08
Viešojo maitinimo įstaigoms skirtos kepimo plokštumos – tai patogūs ir funkcionalūs įrenginiai, naudojami įvairiems mėsos, žuvies, daržovių...
Pramoninės gruzdintuvės: kaip išsirinkti tinkamiausią
2020-10-13
Kokybiškos, funkcionalios ir kompaktiškos pramoninės gruzdintuvės – puikus pagalbininkas bene kiekvienoje viešojo maitinimo įstaigoje, padedantis taupyti laiką...
Profesionalios indaplovės restoranams, kavinėms ir kitoms maitinimo įstaigoms
2020-05-18
Profesionalios indaplovės – tai ne tik nepriekaištinga maitinimo įstaigos indų švara, bet ir sklandesnis bei...
Įranga restoranams – patarimai ieškantiems geriausio sprendimo
2020-04-27
Įranga restoranams – kaip ją išsirinkti, į ką svarbu atkreipti dėmesį, kokių klaidų nedaryti ir galų gale kaip sutaupyti? Šie ir daugybė kitų klausimų...
Atnaujinti ASBER pramoniniai šaldytuvai ir šaldikliai – jau ir Lietuvoje
2020-04-07
Atsižvelgdama į klientų poreikius, kintančius rinkos reikalavimus ir naujausių technologijų plėtrą, kompanija ASBER atnaujino savo...
„Cuppone“ picerijų įrangą renkasi ne tik didieji tinklai
2020-03-21
Tikros geros picos paragauti galima ne tik Italijoje ar madingame itališkame didmiesčio restorane, bet ir... Šilalėje. Čia jau nuo 2014...
UAB Audores – oficiali FIMAR atstovė Lietuvoje
2020-03-07
Profesionalia maisto gamybos įranga prekiaujančios Audores asortimentą papildė itin aukštos kokybės italų kompanijos FIMAR virtuvės...
Modernios konvekcinės krosnys – taupančios laiką ir vietą virtuvėje
2020-03-01
Jei dirbate restoranų versle ar kitoje viešojo maitinimo įstaigoje, kur nuolat gaminami dideli maisto kiekiai vienu metu, sutiksite, kad pats...
Pradėti maitinimo verslą nuo šiol paprasčiau
2020-02-26
Norintiems pradėti restorano, kavinės, užkandinės ar kitą viešojo maitinimo verslą – geros naujienos. Praėjusių metų pabaigoje Valstybinė maisto ir veterinarijos...
Sėkmingai veikiantis nuosavas restoranas: nuo ko pradėti?
2020-02-18
Restoranų verslas – patrauklu, įdomu, bet rizikinga. Atidaryti naują restoraną, kavinę ar kitą maitinimo įstaigą populiaru ir nėra labai sudėtinga...
Greiti ir sveiki pietūs verslo centre – misija įmanoma
2020-02-12
Sveikų, greitų ir nebrangių dienos pietų paklausa šalies verslo centruose sparčiai auga. Greitas gyvenimo tempas ir poreikis...
Restorano sėkmės garantas – geras virtuvės projektas
2020-02-07
Svajojate atidaryti restoraną, piceriją ar kitą viešojo maitinimo įstaigą? Jei turite viziją, pakankamai užsidegimo ir kapitalo – puiku. Tik ar...
Profesionalūs šaldomi stalai – jūsų restorane
2020-02-02
Šaldomi stalai – nepakeičiama įranga profesionalioje virtuvėje. Paprastai tariant – tai šaldytuvas su stalviršiu, be kurio neapsieina dauguma barų, restoranų, picerijų...
Nuo 2020 – nauji reikalavimai šaldymo įrenginiams
2020-01-29
Planuojate įsigyti naują šaldiklį ar kitą šaldymo įrenginį restoranui, kavinei, o gal parduotuvei? Profesionalia restoranų įranga...