Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > Straipsniai

Greiti ir sveiki pietūs verslo centre – misija įmanoma

Sveikų, greitų ir nebrangių dienos pietų paklausa šalies verslo centruose sparčiai auga. Greitas gyvenimo tempas ir poreikis maitintis sveikiau paskatino naujos koncepcijos maitinimo įstaigų – greitų pietų restoranų – atsiradimą. Specialiai verslo centrams pritaikyti dienos pietų restoranai vis populiaresni, o verslininkai susidūrė su naujais iššūkiais – kaip nuolat užtikrinti ne tik įvairaus ir pilnaverčio maisto gamybą, žaibišką atsiskaitymą ir pristatymą, bet ir prieinamą pietų kainą.

2019 metų pabaigoje toks greitų pietų restoranas „Lunch up“ atidarytas viename Vilniaus verslo centro „Park Town“ pastatų. Profesionalia restoranų įranga prekiaujanti Audores restorane įdiegė sprendimus, apjungiančius efektyvų patiekalų gaminimą, naujausią maisto išdavimo ir indų plovimo sistemas. Pasak Audores specialistų, pasitelkus ilgametę patirtį ir moderniausias technologijas, restorane pavyko užtikrinti daugiausiai pusantros minutės trunkantį užsakymo pateikimo ir patiekalų atsiėmimo ciklą. Tai leidžia ženkliai pagerinti klientų patirtį restorane bei per vieną valandą kokybiškai aptarnauti apie 250 žmonių.

Maitinimas verslo centruose paprastai orientuotas tik į dienos pietus. Tai reišia, kad bene visi dienos užsakymai yra pateikti tarp 12 ir 14 valandos. Todėl gamyba dideliais kiekiais trunka intensyviai ir pakankamai trumpą laiką, iki pietų. Labai svarbu, kad tuo metu visa maisto gaminimo įranga veiktų nepertraukiamai, pilnu pajėgumu ir be jokių trikdžių. Dėl to restoranui buvo pasirinkta aukštos klasės PALUX, ASBER, Bertos, Zanussi bei kitų pasaulyje žinomų gamintojų profesionali maisto gaminimo įranga. Tokiu būdu dienos pietų restorane pavyksta užtikrinti didelę patiekalų įvarovę ir kasdien keičiamą valgiaraštį, kas ypač svarbu toje pačioje vietoje kasdien pietaujantiems svečiams.

„Greiti pietūs – tai ne greito maisto restoranas. Čia klientai ateina pavalgyti gero maisto, kuris ruošiamas iš kokybiškų ir šviežių produktų, juos kruopščiai atrenkant ir nenaudojant jokių pusgaminių ar dirbtinių priedų”, - pabrėžia Audores atstovai.

Moderni įranga pasirinkta ir maisto išdavimo linijoje. „Lunch up“ restorane greitą šilto maisto išdavimą užtikrina Novameta gamintojo šildomi marmitai. „Išmanioji užsakymų sistema – privaloma patogaus maitinimo dalis, labai svarbu etapas”, - pabrėžia Audores. Klientui prie terminalo užsisakius maistą, gamybos zonoje turi būti užtikrinamas operatyvus užsakyto maisto išdavimas.

Norint per trumpą laiką kokybiškai aptarnauti didelį kiekį žmonių, būtina nuolat užtikrinti irreikiamą skaičių indų bei stalo įrankių. Todėl indų plovimo zonoje specialistai parinko galingas ASBER gamintojo pobarines bei kupolines indaploves, kurios leidžia vos po kelių minučių plovimo ciklo turėti naujų užsakymų išdavimui paruoštus, nepriekaištingai švarius, indus.