Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > Straipsniai

Profesionalūs šaldomi stalai – jūsų restorane

Šaldomi stalai – nepakeičiama įranga profesionalioje virtuvėje. Paprastai tariant – tai šaldytuvas su stalviršiu, be kurio neapsieina dauguma barų, restoranų, picerijų ir kavinių. Pagrindinis šaldomo stalo uždavinys – galimybė šaltai laikyti maisto produktus bei juos greitai sudėti į ruošiamus patiekalus. Šaldomi stalai ypač reikalingi tose maitinimo įstaigose, kur dideliais kiekiais gaminamos salotos ar picos, kepami sumuštiniai. Čia jie užtikrina, kad reikiamas maisto produktų kiekis nuolat bus laikomas tinkamoje temperatūroje ir sąlygomis, atitinkančiomis aukštas higienos normas.

Komercinėse virtuvėse naudojami labai skirtingi šaldymo stalai, priklausomai nuo numatomų gamybos procesų, maisto gaminimo apimčių ir aptarnavimo srautų. Taip pat priklauso, kiek vietos šaldymo stalui numatyta restorano ar kitos maitinimo įstaigos virtuvėje, kiek produktų sudaro gaminamus patiekalus.

Šaldomus stalus galite pasirinkti su atidaromomis durelėmis (gali būti ir permatomos – stiklinės) arba ištraukiamais įvairaus dydžio stalčiais. Galima ir šių variantų kombinacija. Šaldomame stale su durelėmis paprastai laikomi pavieniai ingredientai, panašiai kaip šaldytuve. Tuo tarpu ištraukiami stalčiai skirti laikyti gastro indus, į kuriuos iš anksto paruošiamos reikiamų produktų kombinacijos. Kai kuriuose šaldomų stalų stalviršiuose būna įmontuota plautuvė. Gali būti reguliuojamos šaldomo stalo kojelių aukštis.

Dauguma šiuolaikinių šaldomų stalų turi įmontuotus skaitmeninius ekranus ir elektroninis termostatus, padedančius sekti ir palaikyti reikiamą temperatūrą. Šaldomų stalų temperatūros skalė taip pat svyruoja – vieni jų skirti produktus laikyti tik teigiamoje (pliusinėje), kiti – ir neigiamoje (minusinėje) temperatūroje. Į šiuos parametrus reikia atsižvelgti planuojant, kas tiksliai ant tokio stalo bus gaminama ir kokioje temperatūroje turi būti laikomi reikalingi ingredientai. Nuo to priklauso ir reikiama šaldomo stalo vidinė talpa, korpuso medžiaga, įvairūs priedai.

Profesionalia maisto gaminimo įranga prekiaujanti Audores siūlo didelį šaldomų stalų (ir jų priedų) asortimentą – skirtingų pajėgumų ir dydžių, su durelėmis arba stalčiais, su plautuve ar be, picoms ir salotoms bei sumuštiniams gaminti. Visi Audores siūlomi stalai – šiuolaikiški, patikimų, pasaulyje vertinamų gamintojų: Novameta, Asber, CoolHead. Todėl įmonės atstovai užtikrina, kad, bet kuriuo atveju, pasirinksite kokybišką, patvarų, ilgaamžį ir lengvai naudojamągaminį, atitinkantį aukščiausius aplinkosaugos, aplinkos taršos, higienos, ir energetinio taupumo reikalavimus. Visi Audores siūlomi šaldomi stalai pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, o picų gamybai siūlomi stalai su granito arba marmuro stalviršiais.

Audores pažada – rasime geriausiai Jūsų lūkesčius ir galimybes atitinkantį šaldomą stalą, kuris užtirkins sklandų Jūsų virtuvės darbą.

Šaldomi stalai