Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > Straipsniai

Neriboto funkcionalumo virimo-kepimo sala

Gastronomijos ateities sprendimas – transformuojama reguliuojamo aukščio virimo-kepimo sala. Efektyvumu, ergonomika ir unikaliu dizainu išsiskiriantis profesionalios virtuvės įrenginys tarptautiniame dizaino konkurse „European Product Design Award“ (EPDA) pelnė aukščiausią dizaino apdovanojimą.

Gastronomijos projektų vystytojų suvokimas kinta: vis labiau koncentruojamasi į kokybę ir meniu siaurinimą, siekiama specializuotis vienoje srityje. Todėl dažnu atveju renkamasi mažiau, bet kokybiškesnių, tik konkretiems patiekalams gaminti skirtų įrenginių. Šies pokyčiai rodo, jog viešasis maitinimas tampa vis profesionalesnis: restoranai nesibaimindami rodo atviras virtuves ir verdantį darbą jose.

Vienas įrenginys – neribotas funkcionalumas

Sala unikali tuo, jog yra pritaikoma prie kiekvieno virtuvės šefo poreikių ir gali būti išdėstoma įvairiais būdais. Ji gali būti priesieninė, kai patalpoje nėra daug gamybinės erdvės. Centrinė – apeinama iš visų pusių, kur visa komanda gali gaminti maistą vienu metu. O reguliuojamo aukščio funkcija leidžia patogiai dirbti net kelioms skirtingoms komandoms. Tai – virtuvės šefų itin vertinamas aspektas.

Virimo-kepimo sala suteikia galimybę greitai ir efektyviai dirbti dideliam personalo kiekiui. Gaminys apjungia net keliolika skirtingų komponentų: grilį, indukcinę viryklę, WOK indukcinę kaitlentę, ruzdintuvę ir kitus prietaisus, padedančius įgyvendinti net ir sudėtingiausius gastronominius iššūkius.

Vientisas ventiliacinis gaubtas salai suteikia išskirtinio dizaino veidą ir erdviškai apibrėžia darbo vietą. Karščiui atsparus, nesibraižantis 8 mm nerūdijančio plieno stalviršis pasižymi ilgaamžiškumu. Tyrimai rodo, jog ant nerūdijančio plieno virusai išlieka trumpiau, todėl toks paviršius yra higieniškesnis pasirinkimas viešojo maitinimo sektoriaus erdvėms. Jį prižiūrėti paprasta. Su pasirenkama įranga saloje integruojami skaitmeniniai valdikliai, užtikrinantys tikslesnį temperatūros palaikymą (1C laipsnio tikslumu), todėl galima stebėti ir mažinti energijos sąnaudas.

„Plug and play“ – labai aiškus ir paprastas veikimo principas, kuomet kiekvieno įrenginio nereikia sujungti atskirai – užtenka vieno laido. Tai palengvina tiek įrangos montavimo, tiek priežiūros darbus.

Funkcionalaus dizaino rankenos – galutinis virimo-kepimo salos projekto akcentas. Iš nerūdijančio plieno pagamintos vieningo dizaino rankenos yra patvarios bei lengvai valomos.

Virimo-kepimo saloje, atsižvelgiant į Europos Sąjungos „žaliąjį“ kursą ir ateities tvarumo tendencijas, yra atsisakyti tradiciniai dujų sprendimai. Joje integruoti tik indukciniai - draugiški aplinkai sprendimai.

Saloje integruojamame šaldomame stale yra naudojamas ekologiškas, R290 propaninis šaltnešis.

Kepimo sala – ilgametės patirties, žinių ir darbo vaisius

UAB „Novameta“ vadovas sako, jog įmonė gamina sudėtingus projektus, o ne serijinę produkciją: „Europoje būtent tuo ir esame išskirtiniai, kad galime per trumpą laiką pagaminti individualizuotą, itin sudėtingą visos virtuvės projektą. Bendradarbiaujame su partneriais iš Šveicarijos ir Italijos, kurių integruojamus aukščiausios kokybės komponentus galima išvysti mūsų gaminyje“.

Virinimo-kepimo saloje išlaikomas vientisumas, tuo pačiu paliekant vietos ir specifiniams užsakovų poreikiams: skirtingiems išmatavimams, spalvoms, logotipų talpinimui ir kitam individualizavimui iki pat smulkiausių detalių.

„Labai džiaugiuosi UAB „Audores“ progresyvumu, nes jie tikrai dirba inovatyviai, su visai kitokiu požiūriu į bendradarbiavimą. Tikiu, kad „Audores“ ekspozicijoje šį mūsų gaminį išvydę klientai įvertins jį kaip daugiametės patirties ir žinių rezultatą. Manau, kad pajūryje virtuvės salos neužilgo išpopuliarės taip pat, kaip ir Vilniuje ar Kaune“, – džiaugiasi Mindaugas Jonuškis.

UAB „Audores“ salone „Novametos“ virinimo-kepimo salą kviečiame apžiūrėti nuo 2023 m. birželio mėnesio.