Nerandate reikiamos įrangos? Susisiekite ir gaukite komercinį pasiūlymą per 24 val.
AUKŠTOS KOKYBĖS PROFESIONALI ĮRANGA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE
MŪSŲ SERVISO KOMANDA KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI
IŠSKIRTINIS DĖMESYS MŪSŲ KLIENTAMS
AUDORES > Straipsniai

Konvekcinė krosnis – modernaus restorano elementas

„Daugiafunkcė konvekcinė krosnis – neatsiejamas modernaus restorano elementas“, – sako skandinaviškos virtuvės atstovas, restorano „Amandus“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

Vokiškos kokybės ženklo ambasadorė, bene prieš šimtmetį įsteigta restoranų įrangos įmonė „Palux“ daug dėmesio skiria tam, kad produkcija būtų maksimaliai pritaikoma šiuolaikinėje profesionalų virtuvėje.

Pagrindinis kompanijos tikslas – gaminti tokius įrenginius, kuriuos naudodami šefai būtų laisvi kurti ir įgyvendinti įdomiausius sumanymus. Vienas iš „Palux“ asortimento pavyzdžių – multifunkcinė konvekcinė krosnis, kuri taupo laiką ir padeda efektyviai paskirstyti virtuvės resursus.

Daugiafunkciškumas

Daugiafunkcė „Palux“ konvekcinė krosnis suteikia galimybę ruošti įvairius patiekalus ir naudoti skirtingas gamybos technologijas. Tam, kad pirkėjai nuodugniai susipažintų su įrenginiu ir gebėtų pasinaudoti visomis funkcijomis bei diegiamais atnaujinimais, nuolat vykdomi mokymai.

„Palux“ krosnis pasižymi intuityviu valdymo principu. Temperatūra gali būti nustatyta vos vieno laipsnio, o kepimo drėgmės lygis – procento tikslumu. Bendrame elektroniniame valdymo ekranėlyje aiškiai suprantamais simboliais nurodomi garų, kaitinimo, vėjelio sukimosi greičio bei temperatūros rodikliai. Kiekvieną jų galima reguliuoti pagal poreikį.

Ši krosnis pagreitina bei palengvina kasdieninius virtuvės darbus, o jos patikimumas padeda išvengti streso piko metu arba tuomet, kai restoraną užplūsta netikėtas klientų srautas.

Efektyviausias konvekcinės krosnies panaudojimas

„Daugiafunkcę krosnį efektyviausia naudoti tada, kai nieko nėra restorane“, – pataria „Amandus“ šefas ir papasakoja, kaip gamina sultinį, kurio ingredientai ruošiami skirtingu būdu, bet... toje pačioje krosnyje ir tuo pat metu – naktį. Kaulus bei daržoves reikėtų apskrudinti ir užpilti vandeniu, o į kitą indą sudėti česnaką su antienos taukais ir pasirinkti 90°C temperatūrą, kad česnakas taukuose galėtų virti pernakt.“

Svarbiausia, kad kiekvieną kartą patiekalas bus toks pat!“ – papildo Deivydas Praspaliauskas.